Юридична адреса: 85300, Україна, Донецька область, м. Покровськ, пл. Шибанкова, 2

Фактична адреса: 43003, Україна, Волинська область, м. Луцьк, вул. Потебні, 56

Міжнародна олімпіада «The ACM-ICPC International Collegiate Programming Contest 2017»

 29-3-2017    Наука та інновації , Студенту    1296   

25 березня 2017 року в ДВНЗ «Донецький національний технічний університет» пройшов 1-й етап міжнародної олімпіади «The ACM-ICPC International Collegiate Programming Contest 2017». Змагання проводяться під егідою Асоціації обчислювальної техніки (ACM) за участі університета Бейлора (https://icpc.baylor.edu).

Головною особливістю змагань є формат проведення. Команди отримують від 8 до 15 завдань, пишуть рішення обраною мовою програмування і надсилають їх на тестовий сервер. Програми тестуються на вхідних тестах, що є невідомими учасникам. Якщо програма видала неправильну відповідь або не вклалася в обмеження за часом / пам’яттю, то команда отримує повідомлення про це і може послати виправлену версію. Завдання вважається вирішеним, якщо програма видала правильні відповіді на всіх тестах. Перемагає команда, яка вирішила правильно найбільше число завдань.

В 2017 році в 1-му етапі олімпіади в ДВНЗ «ДонНТУ» прийняли участь сім команд, кожна з яких складалася з трьох студентів факультету комп’ютерних наук і технологій. За результатами змагань команда DonNTU_CSTF_United у складі Мінь Ань – Нгуєн, Ярослава Сафронова та Андрія Кузьменко (тренер – Оксана Золотухіна) посіла перше місце серед команд Донецької області. Колектив викладачів та студентів факультету комп’ютерних наук і технологій щиро вітає команду DonNTU_CSTF_United з перемогою та бажає успіхів у подальших виступах на наступних етапах олімпіади.

 

С. О.Цололо, доц. кафедри комп’ютерної інженерії 
відповідальний за проведення олімпіади у ДВНЗ «ДонНТУ»

,