Категорія:

Фінальна зустріч партнерів проекту HETES у Льовенському Католицькому Університеті (м. Гент, Бельгія)

Нещодавно у Льовенському Католицькому Університеті (м. Гент, Бельгія) проходила VII координаційна зустріч по проекту “Вища інженерна освіта для екологічно стійкого промислового розвитку” (HETES). У зустрічі прийняли участь представники 6 університетів-партнерів з Бельгії, Великобританії та України, а також представники державного підприємства «Український дослідно-технологічний центр металургійної промисловості «Енергосталь» (м. Харьків). Від ДонНТУ у зустрічі прийняли участь проректор з міжнародних зв’язків Ірина Швець та завідувач кафедри хімічних технологій Євген Збиковський.

Далека Португалія стала стратегічним партнером Донецької політехніки

З 19 по 23 червня 2017 р. у Португалії було проведено чергову координаційну зустріч у рамках проекту Європейського Союзу «Реформа освіти через обмін міжнародними знаннями» («RETHINK – Reform of Education THru INternational Knowledge exchange»). Зустріч проходила  у двох провідних вищих навчальних закладах Португалії: Університеті Лісабону та Політехнічному Інституті Лейрії. Склад  учасників координаційної наради був дуже представницький. У зустрічі взяли участь представники 14 університетів-партнерів із 9 європейських країн: Португалії, Іспанії, Німеччини, Республіки Білорусь, Молдови, Грузії, Вірменії, Азербайджану, України, – а також представники національних міністерств освіти Португалії, Азербайджану й України. ДонНТУ представляли проректор з міжнародних зв’язків Ірина Швець та завідувач кафедри хімічних технологій Євген Збиковський.

Світове визнання наукової школи ДонНТУ

10-7-2017    Наука та інновації    1126   

Наприкінці червня в ДонНТУ відбулися засідання спеціалізованих вчених рад, на яких пройшли захисти дисертацій на здобуття наукового ступеня кандидата та доктора наук. На одному з таких засідань захистили кандидатські дисертації здобувачі наукового ступеню кандидата економічних наук, науковим керівником яких є доктор економічних наук, професор, проректор Швець Ірина Борисівна.

Локальні тренінги «Теорія ігор. Основи створення ігрових додатків»

Проведення тренінгів передбачено планом міжнародного проекту “GameHub: University-enterprises cooperation in game industry in Ukraine” 561728-EPP-1-2015-1-ES-EPPKA2-CBHE-JP, розрахованого на виконання протягом 2015-2018 років, в якому ДонНТУ є одним з виконавцім, разом з НТУ «ХПІ», Херсонським національним технічним університетом, Одеським національним технічним університетом, Прикарпатським університетом ім. В.Стефаника, Київським національним університетом будівництва і архітектури.