Категорія:

В ДонНТУ пройшов круглий стіл щодо інформаційної агресії в умовах гібридної війни

22-6-2017    Події    914   

Двадцять другого червня 2017 р. за ініціативи ГО «Медіа-Погляд» (Покровськ) в Донецькому національному технічному університеті був проведений круглий стіл на тему «Інформаційна агресія в умовах гібридної війни: відповіді України».

Учасниками заходу стали представники Служби безпеки України, сектору з питань внутрішньої політики Покровської міської ради, журналісти, співробітники та студенти ДонНТУ, індустріального інституту та педагогічного училища, ЗОШ №2 і громадські активісти.

“Обчислювальна техніка та автоматизація” № 1(30)’2017

22-6-2017    Наука та інновації    439   
ДонНТУ

У збірнику опубліковано статті науковців, аспірантів, магістрів та інженерів провідних підприємств і вищих навчальних закладів України, в яких наведено результати наукових досліджень та розробок, виконаних у 2015 – 2016 роках у відповідності з напрямками: автоматизація технологічних процесів, інформаційні технології та телекомунікації, інформаційно-вимірювальні системи, електронні та мікропроцесорні прилади.

Переглянути за посиланням

Відбулося засідання №14 Вченої ради

22-6-2017    Вчена рада    678   
ДонНТУ

22.06.2017 відбулося засідання №14 Вченої ради ДВНЗ «Донецький національний технічний університет», на порядку денному якого були питання розгляду й затвердження Порядку про обрання, призначення на посаду директора Індустріального інституту, створення Гуманітарної ради ДВНЗ «ДонНТУ», кадрові питання, затвердження навчальних планів, рекомендація видань до публікації..