Категорія:

В Донецькому національному технічному університеті пройшли Дні науки

Тридцятого травня 2017 р. в Донецькому національному технічному університеті пройшло пленарне засідання до Дня науки «ДонНТУ: здобутки та перспективи розвитку українсько-німецького співробітництва в освіті та науці».

Захід пройшов за участі адміністрації, співробітників і студентів вишу, а також запрошених гостей – В. Мьоссінґера, Генерального консула ФРН в м. Донецьк, та Г. Ціммерманн, керівника Інформаційного центру DAAD у Києві.

ДО УВАГИ ВСТУПНИКІВ 2017 РОКУ.

30-5-2017    Вступнику , Центр Кар'єри    1324   

Якщо абітурієнт має сертифікат ЗНО 2017 або 2016 р. та вступ відбувається на загальних підставах (без пільг), подача заяв до будь-якого ВНЗ України здійснюється виключно в електронній формі в режимі онлайн.

Якщо у вас відсутній стабільний Internet-зв’язок, ви не впевнені, що зможете вірно заповнити електронну форму заяви, або є інші причини, які заважають вам самостійно оформити заяву – приходьте до КОНСУЛЬТАЦІЙНОГО ЦЕНТРУ для абітурієнтів, який буде працювати на базі ДонНТУ у м. Покровськ під час вступної кампанії (з 12.07.17 р.). Кваліфіковані фахівці ЦЕНТРУ нададуть вам необхідні консультації та допоможуть подати електронну заяву до ДонНТУ, або будь-якого іншого ВНЗ України.

Факультет МЕХТ організував для студентів ДонНТУ цікавий і динамічний квест

29-5-2017    Події    1305   

Студентський актив факультету машинобудування, екології та хімічних технологій в рамках святкування Дня ФМЕХТ вирішив відійти від традиційного концерту й провів для студентської молоді ДонНТУ цікавий квест у дусі пригод юного чарівника Гаррі Поттера.

Після озвучення правил учасники були розділені на дві групи й відтоді розпочалася череда цікавих головоломок. Новостворені команди змагалися не тільки у фізичній спритності, але й кмітливості та вмінні знаходити відповіді на незвичайні завдання.

Покровський міський центр зайнятості пропонує студентам і випускникам університету відзняти своє відеорезюме

29-5-2017    Центр Кар'єри    1317   

Покровський міський центр зайнятості пропонує студентам і випускникам університету відзняти своє відеорезюме (посилання на матеріали ЦЗ) та до 31.05.2017 направити на електронну адресу: krasncz@ukr.net з поміткою у темі «ДонНТУ_відеорезюме». Студенти можуть відзняти відеорезюме самостійно або за допомогою фахівця служби зайнятості. Відзняті відеорезюме будуть розташовані в електронній базі «Всеукраїнський кадровий резерв» служби зайнятості та допоможуть випускникам якомога скоріше знайти для себе місце на ринку праці.

За додатковою інформацією звертайтеся до Покровського міського центру зайнятості: вул. Поштова, 3, м. Покровськ, тел.: (239)2-14-08, e-mail: krasncz@ukr.net

На факультеті економіки та менеджменту пройшли Дні науки

На факультеті економіки та менеджменту 25-го травня відбувся традиційний щорічний День науки, який є справжнім святом як для викладачів, так і для починаючих свій шлях у науці студентів.

Початок заходу дуже вразив: студентів прийшло настільки неочікувано багато, що навіть запланована для проведення пленарного засідання аудиторія виявилася занадто малою – прийшлося терміново «рятувати ситуацію», переходячи в іншу, більшу за площею.

Кафедра ОФЕБ провела Всеукраїнську конференцію

29-5-2017    Конференції    1058   

Кожного року у травні в нашому університеті традиційно проводиться Всеукраїнська (із зарубіжною участю) наукова конференція студентів і молодих вчених «Актуальні проблеми розвитку фінансів і фінансової науки: ідеї та їх впровадження».

Цього травня відбулася ювілейна десята така конференція. Безпосереднім організатором заходу є кафедра обліку, фінансів та економічної безпеки ДонНТУ.

Дні науки на гірничому факультеті ДонНТУ

Протягом 24-26 травня 2017 р. в Донецькому національному технічному університеті на базі гірничого факультету відбулася V Міжнародна науково-практична конференція «Технології та процеси в гірництві та будівництві», що проводилася з метою обміну науково-технічною інформацією, визначення перспективних шляхів створення та розвитку нової техніки й технологій у гірництві та будівництві, розробки спільних наукових […]

Незабываемый День факультета КИТАЕР

26-5-2017    События    624   

Позвольте прокричать с порога: как же здорово все получилось! И конкурсы удались, и концерт вышел на славу. Одним словом, все сопутствовало успеху.

Позволю себе объяснить столь бурную реакцию. 25 мая свой День рождения отметил один из самых креативных и дружных факультетов, а именно – ФКИТАЭР.

Незабутній День факультету КІТАЕР

26-5-2017    Події    1541   

Дозвольте прокричати: як же здорово все вийшло! І конкурси вдалися, і концерт вийшов на славу. Одним словом, все сприяло успіху.

Дозволю собі пояснити настільки бурхливу реакцію. 25 травня свій День народження відзначив один із найкреативніших і дружних факультетів ДонНТУ, а саме – ФКІТАЕР.

В ДонНТУ нагородили переможця фотоконкурсу «Вишиванка – твій генетичний код»

26-5-2017    Події    813   

З нагоди Дня вишиванки в Донецькому національному технічному університеті проводився фотоконкурс «Вишиванка – твій генетичний код». Учасникам необхідно було зробити фото у вишиванці та завантажити його до альбому студентського самоврядування в соціальних мережах.

Переможцем стала Роксана Карабахцян, студентка гірничого факультету (гр. Мм-16), яка набрала найбільшу кількість активностей (лайк + коментар) у сумі соцмереж (вк і фейсбук).

EU Study Days in Ukraine

Представництва Європейського Союзу в Україні у співпраці з Українським освітнім центром реформ проводить EU Study Days in Ukraine (Єврошколи).

Дев’ятнадцята сесія Єврошколи відбудеться 15-18 червня 2017 року в м. Миколаїв.

Участь у Єврошколі (EU Study Days) є безкоштовною! 

Для відібраних студентів організатори оплачують проїзд, проживання та харчування учасників з інших міст.

Переглянути ще