Категорія:

Результати виборів ректора

2-3-2017    Вибори ректора    847   

1 березня 2017 року відповідно до Наказу Міністерства освіти і науки України № 585-к від 14.11.2016 р.  відбувалося голосування з виборів ректора ДВНЗ «Донецький національний технічний університет».

Для голосування у виборчий бюлетень було внесено претендента на посаду ректора ДВНЗ «ДонНТУ» – доктора економічних наук, доцента ЛЯШКА Ярослава Олександровича.

Вибори відбувалися шляхом таємного голосування серед професорсько-викладацького складу, а також делегованих представників співробітників і студентів ДВНЗ «ДонНТУ» та його відокремлених структурних підрозділів, на чотирьох виборчих дільницях.

Із 431 виборців, які мали право приймати участь у виборах ректора ДВНЗ «ДонНТУ», взяли участь у голосуванні 374 особи (86 %), з них проголосували:

– «ЗА» – 355 виборців (82,37 %);

– «ПРОТИ» – 18 виборців (4,18 %);

– недійсних бюлетенів – 1.

Вибори ректора вважаються такими, що відбулися.

Ректором ДВНЗ «Донецький національний технічний університет» обрано  ЛЯШКА Ярослава Олександровича.

 

Протокол (підсумковий) результатів голосування з виборів ректора ДВНЗ “ДонНТУ”

Студенти ДонНТУ взяли участь у третьому турі проекту «Авіатор 2017»

2-3-2017    Студенту    357   

Шестеро студентів факультетів КІТАЕР і КНТ Донецького національного технічного університету показали гарний результат на попередніх етапах змагання та мали нагоду взяти участь вже у третьому етапі освітнього проекту «Авіатор 2017», що пройшов у стінах ДонНТУ.

Завдання включали в себе перевірку загальних знань з теорії та історії авіації. До речі, всього конкурс передбачає п’ять етапів, в рамках яких молодь вже пройшла тестування з точних наук і англійської мови.

Щиро сподіваємося, що наші студенти продовжать боротьбу та гідно представлять рідний виш у фіналі.

В ДонНТУ відбулася презентація YEP Incubators

2-3-2017    Події , Студенту    898   

У ролі доповідача виступила Катерина Єлагіна, четвертокурсниця факультету КІТАЕР і учасниця команди YEP-ДонНТУ. Вона доступно та зрозуміло пояснила, в чому ж полягає сутність проекту та яким чином він реалізується. Окремий акцент був зроблений на тому, які можливості відкриває YEP-ДонНТУ для студентів університету.