Категорія:

28.02.2017 відбулося засідання № 3 Центральної виборчої комісії.

28-2-2017    Вибори ректора    633   
ДонНТУ

Були присутні 11 з 11 членів комісії. Порядок денний: Виготовлення бюлетенів для голосування. Передача бюлетенів для голосування дільничним виборчим комісіям. Опечатування та передача до дільничних виборчих комісій скриньок для голосування. Розподіл обов’язків членів центральної виборчої комісії щодо підготовки та проведення голосування 01.03.2017 р. Про підготовку приміщення для проведення голосування.   […]

Запрошуємо на навчання до ДВНЗ “ДонНТУ”

27-2-2017    Вступнику , Події , Центр Кар'єри    1808   

У 2017 році для ДонНТУ передбачена фіксована кількість бюджетних місць на кожну зі спеціальностей (вступники не беруть участь у широкому конкурсі, за яким заздалегідь не відома остаточна кількість бюджетних місць, які будуть надані ВНЗ за кожною спеціальністю, що значно підвищує Ваші шанси отримати бюджетне місце.

На сьогодні ДонНТУ у м. Покровськ – це ВНЗ європейського рівня з понад 3 тис. студентів; потужною матеріально-технічною базою: сучасним оснащенням аудиторій та новітніми лабораторіями; висококваліфікованим професорсько-викладацьким складом та широкими виробничими та міжнародними зв’язками.

Подвійна перемога ДонНТУ на конкурсі соціальних проектів

Два проекти ДонНТУ – «Арт-Маяк» та «Життя дитини: навчити, щоб зберегти!» отримали фінансування від Британської Ради в Україні.

На підготовчому етапі організатор конкурсу – Координаційний центр переміщених ВНЗ одержав 85 проектів, що були направлені на якісні соціальні зміни в українських університетах. Після попереднього відбору було відібрано 35 найкращих. Саме цих викладачів та студентів – авторів проектів було запрошено в Київ на Пітчинг для доопрацювання та презентації своїх ідей донорам.

Запрошуємо на турнір з армрестлінгу!

27-2-2017    Події    519   

07.03.2017 року о 12.00 у великій спортивній залі (ауд.1.110) відбудеться ТУРНІР з АРМРЕСТЛІНГУ

«Козацька сила» присвячений дню народження Т.Г. Шевченка.

Запрошуються студенти Індустріального інституту ДВНЗ «ДонНТУ» та Донецького національного технічного університету.

Успішний захист дипломної роботи в Сілезькому технічному університеті

Захист дипломного проекту, безумовно, це не тільки незабутня подія в житті кожного студента, а ще й результат кропіткої праці та тривалих досліджень. Для гірничого факультету нашого університету приємною подією став захист дипломної роботи студентом Євгеном Подкопаєвим. Слід зазначити, що дослідницька робота над проектом проводилась в тісній співпраці з нашими польськими колегами. Завдяки договору про міжнародне співробітництво між Сілезьким технічним університетом (м. Глівіце, Польща) та ДонНТУ у наших студентів з’явилась можливість придбати новий академічний досвід.

Команда студентського радіо ДонНТУ долучилася до свята Масляної в Покровську

26-2-2017    Події    671   

Всім відомо, як святкується Масляна: з млинцями та спаленням опудала, а команда студентського радіо ДонНТУ в годинній пізнавальній програмі розповіла про самобутні українські традиції Колодія – тижня перед Великим постом, який наші пращури називали Сиропустом, Пущенням, Масницею, Бабським тижнем. Головною стравою у цей час були вареники (пироги) з сиром і сметаною, а назву свято отримало від «Коло діє», іншими словами – сонячний колообіг продовжується, день стає довшим, а сонце – гарячішим.

ДонНТУ запрошує до магістратури

25-2-2017    Події    505   
ДонНТУ

ДВНЗ «ДОНЕЦЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ» (м. Покровськ) ЗАПРОШУЄ отримати ДРУГУ ВИЩУ ОСВІТУ за широкий спектром спеціальностей:

за освітнім ступенем «МАГІСТР» (форми навчання: денна, заочна):
– на базі диплому бакалавра;
– на базі диплому спеціаліста або магістра.

23 лютого 2017 р. Відбулося засідання №10 Вченої ради ДВНЗ «ДОННТУ».  

24-2-2017    Вчена рада    769   
ДонНТУ

Під час засідання було розглянуто й затверджено Перелік основних досягнень, що характеризують участь студента у науковій, науково- технічній діяльності, громадському житті та спортивній діяльності (застосовується для розрахунку рейтингових балів студентів при формуванні рейтингів успішності студентів з другого семестру 2016-2017 навчального року), затверджено подання на отримання іменних стипендій президента України та […]

До уваги випускників, які шукають роботу!

Покровський місцевий центр зайнятості Донецької області повідомляє про створення Всеукраїнського кадрового резерву служби зайнятості.

«Кадровий резерв» дозволить онлайн швидкий пошук і підбір кадрів на запити роботодавців в єдиній базі України.

Центр зайнятості запрошує студентів ДонНТУ долучитися до проекту «Кадровий резерв» шляхом розміщення відеорезюме, які самостійно відзняті випускниками, або за допомогою фахівця служби зайнятості.

В ДонНТУ пройшли заходи з нагоди вшанування Небесної сотні

22-2-2017    Події    537   

Протягом тижня в Донецькому національному технічному університеті проходили заходи, присвячені вшануванню пам’яті Небесної сотні.   Силами викладачів кафедри історії та права ДонНТУ Ірини Олександрівни Дмитрик і Віти Миколаївни Сурженко для студентів були проведені лекції та уроки пам’яті, в ході яких згадували події Майдану.   Активну участь у таких заняттях взяли […]

Партнерська допомога Генерального консульства Німеччини

Нещодавно, завдяки партнерській допомозі Генерального консульства Німеччини в Донецьку (м. Дніпро) наш Університет отримав нове лабораторне устаткування для кафедри хімічних технологій. Партнерська допомога від Генерального консульства стала результатом плідної праці Генерального консульства і особисто Генерального консула Вольфґанґа Мьоссінґера з нашим Університетом. Це свідчить про визнання досвіду багаторічного співробітництва ДонНТУ з університетами Німеччини. Генеральне консульство Німеччини в Донецьку суттєво підтримує наш Університет у розбудові втрачених контактів та сприяє налагоджуванню нових партнерських відносин з нашими колегами в Німеччині.

Переглянути ще